Smarte skyløsninger

Komplett plattform for kurs, kompetanse og kvalitet

Educatia tilbyr en integrert plattform for e-læring (LMS), kompetanseoversikt, CV-database, medarbeidersamtaler og HMS.

Komplett plattform med fire integrerte moduler

Du kan bruke modulene sammen eller hver for seg. Du betaler bare for modulene som er i bruk.

Læringsplatform

Læringsplattform (LMS)

Med et nettbasert Learning Management System (LMS) kan kunnskap spres i bedriften på en kostnads-effektiv måte, uavhengig av tid og sted.

Les mer

Medarbeidersamtale

Medarbeidersamtale

Havner dine medarbeider-samtaler "i skuffen"? Mange bedrifter mangler gode rutiner for oppfølging av medarbeidersamtaler.

Les mer

Kompetanseoversikt og CV-database

Kompetanseoversikt og CV-database

I enhver virksomhet finnes det masse kompetanse som det kan være vanskelig å utnytte på en god måte, fordi det mangler oversikt over hvem som kan hva.

Les mer

HMS og kvalitet

HMS og kvalitet

Norske lover stiller krav til at produksjon, produkter og tjenester skal oppfylle forskjellige sikkerhets- og kvalitetsvilkår.

Les mer

Fornøyde kunder er vår høyeste prioritet

Les hva våre kunder sier om oss

"Educatia møter og ivaretar våre henvendelser på en svært profesjonell måte. Responsen er presis og rask og gir oss den support vi trenger."

Kari Henriksen, Seniorrådgiver HR, Luftfartstilsynet

"Hos Educatia er kunden i fokus og man føler seg som en viktig og sentral kunde uansett hva man spør om. Systemet er i stadig utvikling basert på kunders behov, nye regler og teknologi. Vi får raske tilbakemeldinger på alle henvendelser."

Anette Solhjell Johansen, HR-rådgiver, Nettpartner

"Educatia som system har mange muligheter og vi får kyndig hjelp til å ta i bruk mulighetene som passer oss. Vi får hyggelig og imøtekommende kundeservice med rask tilbakemelding og oppfølging."

Sara Helene Røyland Solberg, HR-rådgiver, Den norske kirke

"Vi er strålende fornøyd både med selve verktøyet og ikke minst med support fra dere! Educatia er et lettbeint system som faktisk har en god del finesser som vi har oppdaget underveis, og som vi liker veldig godt. Spesielt dette med oppfølging, status og mulighet for å ha god oversikt trekkes ofte frem. Så langt er derfor status på leveransen «over norm», fritt oversatt fra «fenriken»!"

Trond Laupstad, Head of Security, Legal and Compliance, Norsk Tipping

"Vi i Sykehusbygg er strålende fornøyd med hvordan Educatia har bistått med å få etablert våre e-læringkurs "HMS på byggeplassen". Den digitale linken mellom mannskapene som er registrert i HMSReg og kursene i Educatia gjør det veldig effektivt og automatisk å sende invitasjon til kurs og få kvittering for gjennomført kurs. Vi har fått rask og god support fra Educatia når det har vært behov for det."

Pascal Le Divenah, Prosjektleder, Sykehusbygg

Felles for alle våre løsninger

Alle våre moduler og funksjoner blir levert med samme prinsipper.

Enkelt å bruke

Hos oss står brukeropplevelsen i sentrum. Skjermbildene er enkle og oversiktlige. Du blir ledet steg for steg gjennom de fleste oppgaver ved hjelp av veivisere.

Tilpasset din bedrift

Du kan legge inn bedriftens logo og grafiske profil, og tilpasse teksten på bedriftens påloggingsside. Vi bistår gjerne med slike tilpasninger, uten ekstra kostnad for deg.

Brukerstøtte inkludert

Teknisk brukerstøtte (hverdager mellom 9-15) er inkludert i prisen. Vi kan også tilby utvidet brukerstøtte og annen bistand etter nærmere avtale.

Alltid tilgjengelig, på flere språk

Virker på alle nettlesere, uten at du må laste ned eller installere ekstra programvare. Hver enkelt bruker kan velge mellom norsk og engelsk; alle skjermbilder og ledetekster er oversatt.

Automatisk sikkerhetskopi

Vi sørger for automatisk sikkerhetskopiering av dine data til nettskyen hver dag, slik at du aldri risikerer å miste viktig informasjon.

Like sikkert som nettbanken

All kommunikasjon med våre nettsider er kryptert med samme høye krypteringsnivå som nettbanker. Dette hindrer at uvedkommende får tilgang til din informasjon.

Tilleggstjenester

Gratis hjelp til å komme i gang

Vi tilbyr alle nye kunder gratis starthjelp. Vi kan blant annet bistå med å tilpasse løsningen med din logo og grafiske profil, laste inn brukere som skal ha tilgang, og gi råd og tips om hvordan du best kan utnytte funksjonene i systemet.

Tilpasning og integrasjon

Vi videreutvikler stadig våre løsninger basert på innspill fra kunder. Ta kontakt dersom du har spesielle behov, for eksempel ønske om spesielle rapporter eller integrasjon med andre systemer. Vi gir deg et pristilbud på slike tilpasninger.

Nettkurs

Produksjon av nettkurs

Vi bistår med produksjon og implementering av e-læringskurs spesialtilpasset din virksomhet. Dine fagpersoner leverer og kvalitetssikrer kursinnhold; vi utfører den tekniske produksjonen og tilrettelegger læringsplattformen. Vi kan også levere interaktive elementer og multimedia(lyd/stemmer, video, animasjoner).

Educatia

Educatia har hjulpet bedrifter siden 2001

Educatia AS er et norsk programvareselskap som utvikler nettløsninger for kartlegging, utvikling og dokumentasjon av kompetanse.

Siden starten i 2001 har vi levert e-læringskurs og kunnskapstester til hundretusenvis av kursdeltakere.

Vi setter brukervennlighet og fleksibilitet i sentrum av våre løsninger. Vi er derfor glade for at vi ofte hører fra våre kunder at våre systemer er enkle å bruke og at vi løser deres utfordringer på en god måte!

99,9%

oppetid

/

tilgjengelighet

+

kurs levert

Demonstrasjon

Ønsker du en demonstrasjon av løsningen?

Ta kontakt, så avtaler vi et nettmøte hvor du får en demonstrasjon av løsningen og vi kan diskutere dine behov i nærmere detalj.