Hvorfor ta i bruk e-læring?

E-læring er en måte å lære på som utnytter digitale ressurser og verktøy. Det kan være video, tekst, animasjoner, tester eller komplette nettkurs som du kan ta når som helst og hvor som helst. E-læring har mange fordeler for både deg som lærer og for virksomheten din.

Educatia AS
Educatia
Del på sosiale medier:
E-læring
E-læring har mange fordeler for både deg som lærer og for virksomheten du jobber i.

E-læring er en smart måte å lære på som gir deg mange muligheter og fordeler.


"Det er ikke rart at stadig flere velger e-læring fremfor tradisjonell undervisning når de skal videreutvikle seg selv eller sine ansatte."


  • E-læring er fleksibelt. Du kan tilpasse læringen til din egen tid, sted og tempo. Du kan lære i sofaen, på kontoret, på toget eller i hengekøya. Du kan også repetere stoffet så mange ganger du vil, eller hoppe over det du allerede kan.
  • E-læring er kostnadseffektivt. Du sparer penger på reise, opphold og materiell når du lærer online. I tillegg kan du spare tid på å unngå lange forelesninger eller ventetid mellom kursene. Virksomheten din sparer også penger på å utvikle og vedlikeholde e-læringskurs i stedet for å leie inn eksterne kursholdere.
  • E-læring er interaktivt. Du får ikke bare se og høre, men også gjøre og delta. E-læring bruker ofte varierte metoder som animasjon, video, quiz og interaktivitet for å engasjere deg i læringen. Du får også tilbakemelding på din egen progresjon og prestasjon gjennom tester og oppgaver.
  • E-læring er bærekraftig. Du bidrar til å redusere miljøbelastningen ved å lære online i stedet for å reise til et klasserom. Du bruker også mindre papir og andre ressurser når du lærer digitalt. E-læring er også fremtidsrettet, da det følger med den teknologiske utviklingen og de digitale kompetansene som etterspørres i arbeidslivet.

Vil du vite mer?

Kontakt oss, så tar vi en uforpliktende prat om dine behov og gir deg en demonstrasjon av hvordan våre løsninger kan hjelpe deg og din virksomhet!

Kontakt oss

Educatia AS er et norsk programvareselskap som utvikler skytjenester for kartlegging, utvikling og dokumentasjon av kompetanse. Vi tilbyr en integrert plattform for e-læring (LMS), kompetansestyring, medarbeideroppfølging og HMS. Les mer om hva vi kan hjelpe deg med på educatia.no.